Paypal, Duit Adsense,Duit Ebook dan CPA..
Asalmualaikum dan salam sejahtera..
Iya,pada hari ini merupakan post terakhir untuk bulan oktober ini.Ini adalah kerana kita akan memasuki pada bulan November pula.Pejam celik,pejam celik,alih-alih dah sampai juga bulan November dan dah cukup sebulan.
Jadi,bila cukup sebulan ,Duit gaji pun dapat . Pada kali ini duit pendapatan internet saya menjadi menurun kerana sibuk diatas kerja final exam saya kerana saya membuat projek final exam saya(Belajar lebih penting).
Sekarang ni pun sibuk juga kerana sibuk dengan final paper yang bakal menjelang.Oh iya,disini saya ingin menyampaikan pengumuman kepada anda yang pihak paypal telah membolehkan kita tranfer duit dari paypal terus ke bank-bank Malaysia.Wah,bagi para IM yang bergiat aktive diluar negara,ia merupakan informasi yang cukup berguna dan ini merupakan berita paling baik Untuk IM Malaysia.
Bagi saya,ini merupakan satu perkembangan yang baik untuk Malaysia kerana ianya memudahkan rakyat malaysia untuk bertukar mata wang dengan cara yang pantas.Tiada lagi kes tipu,tiada lagi kes scammer melalui pertukaran mata wang tunai ini.
Baikla,berbalik pula kepada tajuk diatas,pada bulan ini saya telah juga menerima wang daripada google adsense sebanyak 109 dollar(teknik saya berjaya) .Saya mengeluarkan wang tersebut dengan western union.Ini merupakan wang adsense saya yang pertama setelah lima akaun saya di ban disebabkan terlampau overload duit didalamnya.Jadi,cara saya berjaya untuk membuktikan kepada anda bahawa dalam masa 2 minggu saya mendapat wang adsense tersebut.Dibawah saya sediakan gambar wang tersebut dan gambar borang western union saya yang dikeluarkan oleh bank BSN.

Siapa kata Internet tidak boleh buat duit betul tak?
Baiklah,penjualan ebook panduan asas saya pada bulan ini juga merundum kerana jumlah keseluruhan jualan sebanyak RM1000 lebih sahaja.Sungguh menyedihkan dan tidak tahu kenapa sedangkan ekonomi malaysia adalah seperti biasa.Tetapi nak buat macamana?rezeki ditangan tuhan.
Buat masa sekarang saya tengah menunggu payment yang seterusnya daripada program CPA saya.Kalau program ini menjadi maka bertuahnya saya kerana saya hanya akan fokus kepada CPA dan juga blogger.Hehehe.
Sebab target saya pada CPA ini hanyalah 3000 usd untuk satu bulan dan sekarang saya telah membuat 117 usd dalam masa 5 hari(menunggu payment pertama ).Diharap pada bulan JANUARI 2010 ini saya telah mencapai apa yang saya hajati iaitu target saya tersebut.Kita nantikan dan lihat(kerana saya memerlukan masa 3 bulan untuk mendapatkan gerak geri CPA ini untuk mencapai target tersebut).
oh iya,sebelum itu sesiapa yang belum download ebook percuma daripada saya anda boleh download di www.diariim.com
p/s: Saya tengah mencari tempat praktikal ini(pening kepala dibuatnya),..
10 Responses to “Paypal, Duit Adsense,Duit Ebook dan CPA..”
Leave a Reply
« Diari IM dah keluar!dowload sekarang juga… | Payment TNX Diterima! »


















November 2nd, 2009 (2:33 am)
Nanti jangan lupa untuk buat collection slip tu semua. Aku kumpul sebab nak jadikan kenangan… hahahaha:
http://www.rohaizad.com/2009/04/13/google-adsense-nilai-klik-semakin-menyusut-secara-global/
November 2nd, 2009 (10:03 am)
salam…nak tanya ckit, boleh ke ajar saya cara nak buat google adsense
tq
November 2nd, 2009 (12:25 pm)
hahaha,betul tu rohaizad..hehehe
November 2nd, 2009 (12:40 pm)
boleh je ,tapi sekarang tiada masa la..rosnida tinggal dimana?
November 3rd, 2009 (9:37 am)
salam, bro..
boleh kongsi CPA apa yang you buat..
November 3rd, 2009 (4:03 pm)
belum masanye lagi pedagang IT..
November 5th, 2009 (7:39 am)
not bad. Teruskan usaha dan kongsikanlah dengan kami disini.
November 5th, 2009 (11:38 pm)
saya cuba kongsikan yang termamu abrablog..
January 28th, 2010 (8:19 am)
Masa kena ban tu
ada berapa dalam akaun
riban2 ke.. hehe
January 29th, 2010 (12:13 am)
mesti la..hehehe..takkan sikit-sikit lak kot…